sunnuntai 27. elokuuta 2017

Lyhennysjousto vai lisää lainaa

Kannattaako lyhennysjousto?

Olen muutaman kerran maininnut blogissa, että kotiimme pitäisi tehdä täydellinen kylpyhuone-, sauna- ja kodinhoitohuoneremontti. Kaikki olisi valmista remonttia varten – lomapäiviä on säästössä, saunan purkaminen aloitettu, materiaaleja jo pikkaisen hankittu – mutta rahoitus vielä puuttuu.

Kilpailutin asuntolainani kevättalvella. Tässä yhteydessä kerroin pankeille myös remonttilainan tarpeesta, mutta päädyttyäni jatkamaan Nordean asiakkaana, jäi neuvottelut remonttilainasta käymättä. Nyt syksyn tullen olen taas aktivoitunut pohtimaan remontin rahoitusta.

Säästä rahastoihin 0 euron osto- ja myyntikuluilla*

Danske Bankin kanssa olen jo ehtinyt keskustella asunto- ja remonttilainasta, mutta olisin tarvinnut lainaa varten lisävakuuksia. Neuvottelija kertoi, että he pystyisivät tarjoamaan lainaa 0,7 % marginaalilla ja 12 kuukauden euriborilla.

Kuultuaan nykyisen lainani ehdot, neuvottelija totesi rehellisesti, ettei minun kannata vaihtaa heidän pankkiinsa. Hatunnosto rehellisyydestä.

Pohtiessani lähdenkö taas kilpailuttamaan pankkeja laajamittaisesti, päätin kysyä omalta pankilta mahdollisuutta lyhennysvapaaseen. Tuumailin, että sama kait rahoitanko remontin lisälainalla vai lyhennysvapaata hyödyntäen.

Lyhennysvapaa olisi edellyttänyt asuntolainan maksuohjelman muutosta ja siitä olisi pitänyt maksaa 200 euron käsittelymaksu. En ollut valmis maksamaan lyhennysvapaasta, sillä olenhan vasta kartoittamassa erilaisia vaihtoehtoja.

Kävi kuitenkin ilmi, että saisin liitettyä asuntolainaani lyhennysjouston veloituksetta ja muuttamatta lainan ehtoja. Olen aikoinani ottanut vakuuksien takia kaksi lainaa, joista suurempaan otin pankin takauksen ja pienemmässä on henkilötakaus.

Pienemmässä lainassa on alusta asti ollut lyhennysjousto, mutta suurempaan sitä ei saanut tuosta pankin takauksesta johtuen. Pankin mukaan lainaa on nyt lyhennetty sen verran, että saan lyhennysjouston myös suurempaan lainaan. Koska siitä ei aiheutunut kuluja eikä muutoksia lainaan, niin luonnollisesti sen myös otin.

Nordean lyhennysjousto toimii niin, että lainan maksuerää voi käydä itse muuttamassa verkkopankissa. Halutessaan lainan lyhennyksiä voi siis pienentää tai suurentaa, mutta lyhennysjouston maksimi on kuitenkin 10 % jäljellä olevan lainan määrästä. Korot on maksettava aina.

Jos maksaisin asuntolainasta pelkät korot, laittaisin lainan lyhennykset säästöön ja onnistuisin tavoitteessani säästää 6000 euroa, niin vuodessa minulla olisi kasassa tarvittava remonttikassa.

Lyhennysjouston plussat ja miinukset:

+ ei ylimääräisiä kuluja tai palkkioita

+ ei muutoksia lainan ehtoihin tai marginaaliin

+ lainan lyhennystä voi pienentää tai suurentaa kysymättä erikseen pankilta

+ lainaan voi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä veloituksetta

- laina-aika pitenee, jos joustoa käyttää

- lyhennyksen määrää on käytävä itse muuttamassa verkkopankissa kuukausittain

Vanha totuus kuuluu, jos se on liian hyvää ollakseen totta, se harvoin on totta. Olen miettinyt pääni puhki millä tavoin lyhennysjousto olisi huonompi vaihtoehto kuin remonttilaina, mutta en ole keksinyt sitä. Tietenkin optimitilanne olisi, jos ei tarvitsisi lainaa ollenkaan, mutta se tarkoittaisi remontin aloittamista ehkä 2-3 vuoden päästä.

Mitä mieltä olet, kannattaako lyhennysjousto vai ei?

47 kommenttia:

 1. Laina-asiat selkeästi askarruttavat muitakin. Itsekin eilen julkaisin omaa pohdintaani yleisesti asuntolainoista. Elämä aina maksaa ja jos se rahoitetaan erilaisilla luotoilla niin se maksaa vielä enemmän. Tästä oravanpyörästä täytyisi päästä pois, ettei enää jatkossa tarvitsisi juurikaan uusia lainoja. Kuitenkin sijoitettuihin rahoihin ei kannata koskea mikäli pankki tarjoaa edullista lainaa. Ei ole helppoa ottaa kaikkea huomioon ja tehdä parasta päätöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laina ei ehkä itsessään ole pahasta, riippuen mitä lainarahalla tekee. Sijoitusasuntoon tai osakkeiden ostoon otettu laina voi olla hyvinkin järkevä, jos sijoituksen tuotot ovat suuremmat kuin lainan kustannukset.

   Omistusasuntoa varten otettu lainakin on usein järkevä, riippuen monesta asiasta, kuten sijainnista, yleisestä markkinakehityksestä jne. Voi olla mielekkäämpää maksaa omaa kuin asua vuokralla. Yleensähän asunto toki ostetaan kodiksi, eikä arvonkehitys ole päällimäisenä mielessä.

   Sen sijaan kulutusluotot, autolainat ja sen sellaiset ovat melkein poikkeuksetta "huonoa lainaa". Niistä olen itsekin pyrkinyt eroon, mutta viimeksi käytin kyllä rahoitusta auton hankintaan. Seuraavalla kerralla yritän säästää etukäteen tai tyytyä halvempaan autoon.

   Siinä mielessä asunnon remontointi lainarahalla voi olla järkevää, että se nostaa asunnon arvoa tai vähintään hidastaa arvon laskua. Olen arvioinut varovasti, että asunnon arvo nousisi kolmasosalla remontin hinnasta.

   Poista
 2. Lyhennysjousto kuulostaa hyvältä, jos lainaehdot kerran pysyvät ennallaan. Ja jos sua jää harmittamaan se, ettet lyhennä asuntolainaa, niin sitähän voi sitten remontin jälkeen lyhentää vaikka isommalla potilla. Itse teen ylimääräisiä lyhennyksiä asuntolainaani, jos rahaa on. Sitä paitsi nyt korot ovat vielä alhaalla, joten saisit tuon "remppalainan" todennäköisesti kaikkein halvimmalla rahoituksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhennysjousto tuntuu kyllä houkuttelevalta vaihtoehdolta.

   Etukäteen säästäminen viivästyttäisi remppaa muutamalla vuodella. Remonttilainaa varten tarvitsisin lisävakuuksia, jonka lisäksi joutuisin maksamaan nostopalkkion ja lainan ehdot voisivat olla heikommat kuin nykyisen asuntolainan.

   Tietysti vähän kaivertaa, ettei lainaa lyhentäisi vuoteen, mutta toisaalta kylppäriremppa voisi, asumismukavuuden parantamisen lisäksi, nostaa asunnon arvoa.

   Poista
 3. Minä olen käyttäny tappiinsa yhdestä lainasta lyhennysjouston. Yritin saada aktivoitua sen uudelleen, mutta pankki sanoin että sen voi käyttää vaan kerran. Voisikohan olla nyt hyvä idea maksaa ylimääräinen iso lyhennys (sen maksimi koko lyhennysjouston verran). Saisikohan sitten uudelleen lyhennysjouston päälle niin sillä siirtäisi siis samaa omaa pääomaa eteenpäin (vapaana). Kun sen verran olisi jo vapaana pääomaa (jota en haluan asuntolainaan loppusijoitukseen kuitenkaan). Kiitos vinkistä. Taidan kokeilla tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtääkseni LyhennysJoustoa ei tarvitse hakea kuin kerran (tai usein se on leivottu lainaan jo heti alussa). Mikäli lyhennysjousto on jo käytetty tappiinsa, niin maksamalla suurempia lyhennyksiä saa joustoa taas käyttöönsä. Kuitenkin huomioiden tuo, että lyhennysjousto on maksimissaan 10 % jäljellä olevan lainan määrästä.

   Poista
 4. Lyhennysjousto tietysti, koska saat ilman ylimääräisiä kuluja. Kannattaa laittaa heti tulevat maksuerät nollaan, bonuksena voit kerätä rahat talteen remonttia odottamaan Bank Norwegian tilille ja saat korkoa siltä ajalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri ajattelin tehdä. Jos/kun käytän lyhennysjoustoa, niin siirrän rahat Bank Norwegianiin kasvamaan korkoa siihen asti, kunnes remontti alkaa. Tällä tavoin säästöt on "poissa silmistä" ja taitaapa tuosta korosta (1,75 %) jäädä inflaation jälkeenkin muutama euro plussaa :)

   Poista
 5. Samaa mieltä. Lyhennysjoustoa vaan käyttöön. Miksi pankki tätä haluaa tarjota? Maksat enemmän korkoja. Niillä se pankki näistä lainoista rahansa tekee muutenkin. Samalla pankki mahdollistaa sinulle korkeamman kuluttamisen, jonka rahoittamiseen saatat päätyä myös myöhemmin hakemaan heiltä lainaa.

  Eli ihmisenä joka tietää mitä tekee, totta kai otat lyhennysjoustoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Lyhennysjousto on hyvä työkalu sellaiselle, joka on hoitanut talouttaan hyvin ja tietää mitä tekee.

   Jossain toisessa ajassa ja tilanteessa voisin hyödyntää lyhennysjoustoa osakesijoituksiin, mutta nyt tuo kylppäriremontti on ihan must.

   Pankki tietysti ottaa omansa, mutta tilanne voi olla myös win-win molemmille osapuolille.

   Poista
 6. Täältä ehdoton plussa lyhennysjoustolle. Kodissa vietetään isoin osa vapaa-ajasta, joten eikö silloin siihen kannata panostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhennysjoustoa on nyt hyödynnetty muutama kuukausi, mutta valitettavasti säästöön jääneen rahan määrä ei ole ihan vastannut odotuksia. Katsotaan, josko tahti tästä paranisi.

   Kodissa toki vietetään suuri osa elämästä, mutta silti tässä remonttia budjetoidessa on tullut realiteetit vastaan. Suunnitelmat ovat muuttuneet saunan lasiseinistä ja kalliimmista materiaaleista perinteisempiin ratkaisuihin ja edullisempiin materiaaleihin.

   Poista
 7. Täältäkin plussaa lyhennysjoustolle. Remonttilaina tulisi kokonaiskustannuksiltaan todennäköisesti selkeästi kalliimmaksi. Kirjoitus oli muutenkin mielenkiintoinen ja monikaan ei varmasti mieti lyhennysjouston käyttämistä esimerkiksi juuri remonttien tai muiden isompien menojen rahoittamiseen.

  VastaaPoista
 8. Olen leski, 3 lapsen yksinhuoltaja. Myöhäinen ex jätti meidät velalle, mutta tavoitin makokofinanceservices@outlook.com: lle, kun siskoni laittoi minulle, kuinka hän sai lainansa tästä laina-alan yrityksestä. Sain lainaa puoli miljoonaa luottoa vakiinnuttaa velkoja ja maksaa asuntolainani. hakea lainaa heidän kanssaan juuri nyt, se on vain 3% korkoa. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Rahoittaa UK lainahakemukseen.

  VastaaPoista
 9. Tarvitsetko kiireellisen lainan velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa parantaaksesi yritystäsi? Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet teidät? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, kun olemme täällä, jotta kaikki taloudelliset ongelmasi olisivat menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%: n korolla. Valikoima vaihtelee 5 000,00 dollarista enintään 100 000 000,00 dollariin.

  VastaaPoista
 10. Hei kaikki, olen Tuija Oulusta, Suomi ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt läpi viime kuukausina verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  Tuija

  VastaaPoista
 11. Tarvitsetko henkilökohtaista tai liike toimintaa koskevaa lainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä meillä on nyt tarjota Xmas lainat 3% korko prosentti. Meidän laina on turvattu ja turvallinen, lisä tietoja ja sovelluksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com  VastaaPoista
 12. Tarvitsetko henkilökohtaista tai liike toimintaa koskevaa lainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä meillä on nyt tarjota Xmas lainat 3% korko prosentti. Meidän laina on turvattu ja turvallinen, lisä tietoja ja sovelluksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com  VastaaPoista
 13. Tarvitsetko henkilökohtaista tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen. Lisätietoja ja sovelluksia varten ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai Whasapp +48732104354

  VastaaPoista
 14. Etsitkö hätälainaa X-masin juhlimiseksi? Jos kyllä, lähetä sähköpostia; saara.kemi@gmail.com / whatsapp +48732104354

  VastaaPoista
 15. Olen Saara Kemi - yksityinen lainanantaja, joka antaa aitoja lainoja yksityishenkilöille / yrityksille kiireellisellä 3%: n korolla, jos kiinnostunut ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com / Whatsapp: +48732104354

  VastaaPoista
 16. Hei
  Ota yhteyttä meihin kaikkien taloudellisten tarpeidesi suhteen. Voimme antaa sinulle lainan summasta, jonka haluat saada. Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse; christinestahn761@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Good day Sir/Madam,

  This message is to inform you that DR JAMES ERIC LOAN FINANCIER offer all types of L0ANS @ 3% annual rate. Are you in need of financing of any type? Business, Mortgage, Personal etc. Any interested Applicants should get back to US VIA
  EMAIL: financialserviceoffer876@gmail.com
  Whats App +918929509036
  ADVERT TEAM
  SERIOUS INQUIRIES ONLY.

  VastaaPoista
 18. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250, 000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250, 000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, via email:(urgentloan22@gmail.com)Thank you.

  VastaaPoista
 19. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä whatsapp-sivustolla saadaksesi lisätietoja. +2348075180625

  VastaaPoista
 20. Tervetuloa KATE LISA Luottoratkaisuun

  Sähköposti: kateloansss@hotmail.com


  Tarvitsetko lainaa? Oletko finanssikriisissä vai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai laskujen maksamiseen tai mukavan yrityksen perustamiseen? Sinulla on alhainen luottoluokitus ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tässä on mahdollisuus saada lainaa organisaatioltamme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraaviin tarkoituksiin ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, yritystoiminnan laajentaminen, yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen vakauttaminen, kova rahalainat. Tarjoamme lainaa alhaisella 3%: n korolla. Ota yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoja lainan hakemisesta ja vakuutan, että tarjoamme 24 tunnin lainan toimituspalvelun. Taloudellinen läpimurto on halu. Ota yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lisätietoja. Sähköposti: kateloansss@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Hei kaikki, nimeni on Sofia Soininen, Espoosta. Olen täällä todistaakseni, kuinka sain lainaani rouva Anna Figolta sen jälkeen, kun hain useita kertoja eri lainanantajilta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle lainaa. Kunnes ystäväni esitteli minut rouva Anna Figolle, hän lupasi auttaa minua ja todellakin teki niin kuin lupasi ilman minkäänlaista viivytystä. En ole koskaan uskonut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, kunnes tapasin rouva Anna Figon, joka todellakin auttoi lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, tarvitsetko jollain tavalla aitoa ja kiireellistä lainaa, ota rohkeasti yhteyttä Anna Figoon hänen sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com nopeaa chat-puhelua varten tai whatsapp / +35677926593.

  Kiitos .

  sofia

  VastaaPoista
 22. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja. Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa sinua 100-prosenttisesti takauslainoilla, tarjoan 3-prosenttisesti yritys- ja henkilölainoja, rahoitamme myös kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä meihin: royalbankofscottland170@gmail.com

  Lähetä meille sähköpostia: royalbankofscottland170@gmail.com

  Ystävällisin terveisin
  Herra Perry Carlos

  VastaaPoista
 23. Hyvää päivää

  Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisessa ongelmassa? Bridge Finance Service on taattu tarjoamalla asiakkaille edullisia korkoja koskevia rahoituspalveluita. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korolla 2% budjettisi. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä (adrianbay0008@gmail.com)

  VastaaPoista
 24. Tarjoamme yrittäjille mahdollisuuden saada lainoja helposti nopeassa, avoimessa ja tehokkaassa ympäristössä. Asiantuntemuksemme ja kansainväliset standardimme takaavat asiakkaillemme laadukkaita palveluita ja toimituksia, pääpalvelumme on kansainvälisen rahoituksen tarjoaminen yrityksille ja organisaatioille tärkeille vapaa-ajan, matkailun, viihteen ja rakentamisen maankäyttöhankkeille, tarjoamme myös henkilökohtaisia lainoja, henkilökohtaisia lainat, lainojen takaisinmaksulainat.

  Lainakatsaus:

  Lainat ovat tällä hetkellä 2 tuhatta dollaria 100 miljoonaan euroon, enimmäislaina-aika on 20 vuotta *
  Tilintarkastettua tilinpäätöstä ei vaadita *
  Joustavat dokumentointivaatimukset *
  Pitkäaikaiset asiakkaat, joilla on moitteettomat takaisinmaksutiedot, voivat myöhemmin saada korkoalennuksia ja jopa nopeuttaa lainankäsittelyä *

  Asianomaisten henkilöiden on otettava yhteyttä meihin sähköpostitse: wendyfinance04@gmail.com

  Odota pikaista vastaustAa.

  Ystävällisin terveisin
  Wendy Finance Inc

  VastaaPoista
 25. Hei, etsit luottoa toiminnan uudelleenaktivoimiseksi tai projektin toteuttamiseksi tai asunnon ostamiseksi tai tarvitset rahaa muista syistä, mutta valitettavasti pankki asettaa ehtoja, joita et voi olettaa. Olen yksityishenkilö ja tarjoan lainoja 5000 eurosta 9 500 000 euroon kaikille niille, jotka pystyvät suorittamaan takaisinmaksun. Korko on 3% vuodessa. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

  - Sähköposti: josephbrindejonc9@gmail.com

  - Whatsapp: +33 7 56 89 49 23

  VastaaPoista
 26. Hei, etsit luottoa toiminnan uudelleenaktivoimiseksi tai projektin toteuttamiseksi tai asunnon ostamiseksi tai tarvitset rahaa muista syistä, mutta valitettavasti pankki asettaa ehtoja, joita et voi olettaa. Olen yksityishenkilö ja tarjoan lainoja 5000 eurosta 9 500 000 euroon kaikille niille, jotka pystyvät suorittamaan takaisinmaksun. Korko on 3% vuodessa. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

  - Sähköposti: josephbrindejonc9@gmail.com

  - Whatsapp: +33 7 56 89 49 23

  VastaaPoista
 27. Hei, etsit luottoa toiminnan uudelleenaktivoimiseksi tai projektin toteuttamiseksi tai asunnon ostamiseksi tai tarvitset rahaa muista syistä, mutta valitettavasti pankki asettaa ehtoja, joita et voi olettaa. Olen yksityishenkilö ja tarjoan lainoja 5000 eurosta 9 500 000 euroon kaikille niille, jotka pystyvät suorittamaan takaisinmaksun. Korko on 3% vuodessa. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

  - Sähköposti: josephbrindejonc9@gmail.com

  - Whatsapp: +33 7 56 89 49 23

  VastaaPoista
 28. Tarvitsetko lainaa jostain syystä? Jos kyllä, tämä on lainayhtiö, joka on valmis palvelemaan sinua tyydyttävällä tavalla, hae nyt @ servicenm@hotmail.com edulliseen lainaan, jonka korko on 2% yksityiseen ja yhteistyöhön, viipymättä , ei vaivaa, hae vain ja saa laina!
  Odotan kiireellistä vastausta!

  Ota yhteyttä sähköpostitse tai Whatsapp
  servicenm@hotmail.com tai
  lähetä meille Whatsapp-viesti numeroon +1 (323) 250 0920

  VastaaPoista
 29. Todistus siitä, kuinka sain lainaani 2% (Frank Loans Services)

  Haluaisin varauksetta suositella yhteistyötä Frank Loan Services -yrityksen kanssa, jos olet asuntolainan markkinoilla. Olen puhunut monien välittäjien kanssa ostaessani asuntolainaani verkossa. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien voin kertoa, että hän on henkilö, johon voin luottaa auttamaan minua tekemään parhaan päätöksen minulle ja perheelleni. He tarjoavat sekä lyhyitä että pitkäaikaisia ​​ehtoja lainaa 1-50 vuoden sisällä lainan kestosta, vakuuksilla tai ilman, mutta ilman luottotarkistusta ja heidän palvelut ovat nopeita, luotettavia ja luotettavia, koska minä olen testannut ja luottut toisin kuin muut yritykset.

  Onko sinulla vaikeaa saada pääomapalvelua paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Onko sinulla alhainen luottotulos ja sinulla on vaikeuksia saada lainaa luottopisteesi takia, älä huolestu enää, koska Frank Loans Services on täällä auttamassa sinua maksamaan laskujasi ja aloittamaan hyvän yrityksen, ne tarjoavat lainoja erittäin hyvin kohtuuhintainen korko, joka on 2% kiinnostuneista, tulee ystävällisesti ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: k.frankloans@gmail.com matkapuhelin: + 1-713-389-6778.

  Heidän palveluihinsa kuuluvat jälleenrahoituslainat, kuorma-autolainat, koulutuslainat, opintolainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, lainojen vakuuttamislainat, yrityslainat, vakuudettomat ja vakuudettomat lainat, asuntolaina, asuntolainat, ota heidät ystävällisesti yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoja sähköpostitse. : k.frankloans@gmail.com Matkapuhelin: + 1-713-389-6778.

  Taloudellinen tyytyväisyys on olemassa Tavoite ja työskentely heidän kanssasi on hyvää, ota ystävällisesti yhteyttä heihin tänään lisätietoja varten, jos olet kiinnostunut lainoista hänen sähköpostinsa kautta: k.frankloans@gmail.com Matkapuhelin: + 1-713 -389-6778.

  VastaaPoista
 30. Hyvää päivää

  Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Onko sinulla taloudellisia ongelmia? Bridge Finance takaa tarjoamalla asiakkaille rahoituspalveluita edullisella korolla. Lainojamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korolla 2% budjettisi. Jos olet kiinnostunut, ota nyt yhteyttä (adrianbay0008@gmail.com)

  VastaaPoista
 31. Somos una empresa que ofrece financiamiento internacional.
  Otorgo financiamiento Financiamiento, agente inmobiliario, financiamiento de inversión, financiamiento automotriz, financiamiento del
  Con un personal que oscila entre 10.000 y 5.000.000 USD de euros para todas las personas necesitadas en condiciones de necesidad real, la tasa de interés es del 2% anual.
  Usted está disponible para una clientela satisfactoria de cuchillos y para una duración máxima de 03 días desde la recepción del formulario. PS:
  mensajes muy serios, así que ninguna persona seria para abstenerse Mail: monicafenandez@yahoo.com

  VastaaPoista
 32. Hei kaikki!
  Olen Sara, asun tällä hetkellä Tampereella. Olen tällä hetkellä leski kahden lapsen kanssa ja olin maaliskuussa taloudellisessa tilanteessa ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa laskuni. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja useimmat pankit hylkäsivät luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, jumalan ihminen esitteli minua osuuskuntien johtamiin yksityisten lainojen lainanantajaan, joka antoi minulle 80 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja lapseni menestyvät tällä hetkellä hyvin, jos sinun on otettava yhteyttä mihin tahansa yritykseen lainan vakuuttamiseksi ilman vakuuksia, luottotarkistusta, ilman allekirjoittajaa, jolla on vain 2% korko ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia ja aikataulua, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen nyt niin onnellinen ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunatkoon häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  Sara

  VastaaPoista
 33. Hei kaikki!
  Olen Sara, asun tällä hetkellä Tampereella. Olen tällä hetkellä leski kahden lapsen kanssa ja olin maaliskuussa taloudellisessa tilanteessa ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa laskuni. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja useimmat pankit hylkäsivät luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, jumalan ihminen esitteli minua osuuskuntien johtamiin yksityisten lainojen lainanantajaan, joka antoi minulle 80 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja lapseni menestyvät tällä hetkellä hyvin, jos sinun on otettava yhteyttä mihin tahansa yritykseen lainan vakuuttamiseksi ilman vakuuksia, luottotarkistusta, ilman allekirjoittajaa, jolla on vain 2% korko ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia ja aikataulua, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen nyt niin onnellinen ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunatkoon häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  Sara

  VastaaPoista
 34. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja. Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa sinua 100% takauslainalla, tarjoan yritys- ja yksityislainaa, lisäksi rahoitamme kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä meihin: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Hei,
  Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

  Kiitos.

  Matti

  VastaaPoista
 36. Hei,
  Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

  Kiitos.

  Matti

  VastaaPoista
 37. Hei,
  Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

  Kiitos.

  Matti

  VastaaPoista
 38. Hei,
  Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

  Kiitos.

  Matti

  VastaaPoista
 39. Hei,
  Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

  Kiitos.

  Matti

  VastaaPoista
 40. Tarvitsetko vakavasti kiireellistä lainaa? sitten olet oikeassa paikassa. Annamme yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa ja niin edelleen. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lainapyyntösi vastaamaan kysyntääsi ja selvittääksesi taloudellisia ongelmia. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tarvitsetko kiireellisen lainan velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa parantaaksesi yritystäsi? Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet teidät? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, kun olemme täällä, jotta kaikki taloudelliset ongelmasi olisivat menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%: n korolla. Valikoima vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

  VastaaPoista