maanantai 9. tammikuuta 2017

Qatar Airways Travel Festival

Qatar Airways tarjouskampanja

Qatar Airwaysillä käynnistyi tänään Travel Festival -kampanja*, jossa on tarjolla kovia lentotarjouksia. Kampanja kestää vain viikon (9.-16.1.2017), joten jos sinulla on matkasuunnitelmia vuodelle 2017, niin kannattaa käydä tarkistamassa olisiko Qatarilla tarjota edullisia lentoja.

Tarjolla on muun muassa Bangkokin meno-paluu lentoja alkaen 369 euroa. Koko listan Suomesta lähtevistä edullisista lennoista voi käydä katsomassa täältä*.

Lisäksi maksimissaan kaksi alle 12-vuotiasta lasta matkustaa ilmaiseksi, kun aikuisten matkaliput varataan kampanjan kautta. Kahden lapsen perheessä säästö voi olla huomattava.

Tarjoushintojen ja lasten ilmaislentojen lisäksi Qatar tarjoaa 15% lisäalennuksen mikäli matkan maksaa Visalla.

Varasimme aikaisemmin Finnairin Black Friday -kampanjasta Bangkokin lentoliput kahdelle aikuiselle ja yhdelle sylilapselle yhteishintaan 1054,98 euroa. Samoilla matkapäivillä Qatarin lipuille olisi tullut hintaa 730,39 euroa (lapsi ilmaiseksi ja Visa-alennus 15%).

Mikäli lapsemme olisi ollut yli 2-vuotias, niin lapsen lentolippu olisi maksanut muistaakseni noin 400 euroa (sylilapsi ~27 euroa). Tässä tapauksessa Qatarin lennoilla olisi säästänyt miltei 700 euroa, joka on jo niin huomattava säästö, että siihen kannattaisi tarttua välilaskusta huolimatta.

Tänä vuonna en pääse hyödyntämään kampanjaa itse, mutta pitää laittaa muistiin tämä Qatarin Travel Festivalin ajankohta ja katsoa, josko ensi vuonna olisi vastaavaa tarjouskampanjaa.

6 kommenttia:

 1. Vastaava tarjous taisi osua Rantapallon uutiskirjeestä silmääni. Jos vain olisi yhtään loppuvuoden tilannetta tiedossa, niin buukkaisin. Vai pitäisikö vain buukata reissu ja antaa muun elämän suhteutua siihen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus elämässä pitää vain heittäytyä :)

   Itse tosin olin niin nössö, että varmistin lomapäivät töistä ennen kuin uskalsin lyödä lennot lukkoon.

   Poista
 2. Kaksi kaukomatkaa varattuna tälle vuodelle, toinen tästä tarjouksesta. Töihin ilmoitin et reissuja on tulossa, päiviä eivät vielä tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli Qatarin Travel Festival -kampanja järjestetään jatkossakin säännöllisesti, niin lentolippujen osto kannattaa ajoittaa tammikuulle. Samaan aikaan on tarjolla Finnairin matkamessutarjouksia ja Qatarin hulinahintoja. :)

   Poista
 3. Ja tuon välilaskun voi miettiä jokainen, että onko se haitta vai hyöty. Monet lentoyhtiöt tarjoavat stopover mahdollisuutta, eli voit viipyä välilasku kaupungissa muutaman päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti. Ymmärtääkseni Qatarin stopover on ollut tosi suosittu.

   Toisille kaksi lyhyempää lentoa voi myös sopia paremmin kuin yksi pitkä. Helsinki-Doha-Bangkok välillä lennot kestää noin 6-6,5 tuntia ja välissä pääsee kunnolla jaloittelemaan.

   Itsellä alkaa nykyään jalat turpoamaan pahasti pitkällä lennolla, joten kunnon jaloittelu ja lepuutus välissä tekisi hyvää (note to self: muista ostaa lentosukat). :)

   Poista